Visions of Mana komt toch niet naar Game Pass

-

Dat Visions of Mana op dag één direct te spelen is met Game Pass blijkt een fout te zijn. De game komt namelijk helemaal niet naar Game Pass.

Tijdens de Xbox Developer-Direct kwam er een kleurrijke trailer van Vision of Mana voorbij. Niet veel later verscheen er een screenshot op Twitter, waarin te zien was dat Vision of Mana een Day One Game Pass-titel is. Het stond namelijk in kleine letters beschreven op de game-pagina van Visions of Mana. Dat blijkt nu een fout te zijn. In een gesprek met Eurogamer heeft iemand van Microsoft laten weten dat dit namelijk niet de bedoeling was. Een vervelende fout, want veel gamers hadden er wel oog voor om deze titel uit te proberen via de service. Als je de game op de eerste dag wil spelen dan zul je toch echt in de buidel moeten tasten. Volgens Microsoft zijn er ook geen plannen om Visions of Mana naar Game Pass te brengen.

Visions of Mana2

Visions of Mana verschijnt in de zomer van 2024 nog gewoon voor de Xbox Series en natuurlijk voor de pc en PlayStation-consoles.

Bron: Eurogamer

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Visions of Mana

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord