Gerucht: Visions of Mana is een Day One Game Pass-titel

-

Visions of Mana - de aankomende JRPG van Square Enix - wordt wellicht een Day One Game Pass-titel. De Microsoft Store heeft dit namelijk te vroeg onthuld.

Via X (voorheen Twitter) laat een oplettende gamer - genaamd Karim Jovian - dit weten. Hij heeft een screenshot gemaakt van de Visions of Mana gamepagina, waarin de tag 'Day One' te zien is. Deze tag wordt alleen maar gebruikt bij games die vanaf dag één te spelen zijn via Game Pass. Visions of Mana was vorige week de onverwachte vijfde game van de Xbox Developer_Direct. Daar werd nog niet gesproken over een Game Pass-release, maar gezien de sterke marketingrelatie met Microsoft is het zeker niet ondenkbaar. Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Xbox of Square Enix.

Visions of Mana verschijnt deze zomer voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 4/5.

Bron: X
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Visions of Mana

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord