Bellingham siert cover EA Sports FC 25: Ultimate Edition

-

It's coming home! Toch een overwinning voor Engeland, want Jude Bellingham mag met een aantal legendarische voetballers op de cover van EA Sports FC 25 staan.

Zoals je ziet is de middenvelder van Real Madrid hier ook enorm blij mee. Samen met Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane en David Beckham staat Bellingham op de cover van de Ultimate Edition. Aitana Bonmatí - voetbalster van FC Barcelona - is ook aanwezig, om nog maar eens te benadrukken dat EA vrouwenvoetbal ook hoog in het vaandel heeft staan. De eerste gameplay-details worden op 17 juli vrijgegeven. Rond een uurtje of 18:00 kan jij eens bekijken wat EA's voetbalgame dit jaar op de grasmat brengt. Wellicht dat de Spanjaarden (en Argentijnen overigens) tegen die tijd klaar zijn met feestvieren.

Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kan je hier alvast de releasedatum van EA Sports FC 25 checken. Lees hier onze review van EA Sports FC 24.

Kom vooral woensdag terug, dan staat de volledige reveal van EA Sports FC 25 voor je klaar.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports FC 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

27 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord