Bereid je voor op magische chaos in Wizard of Legend II

-

Goed nieuws voor fans van chaotische magische gevechten: Wizard of Legend II duikt binnenkort namelijk de Early Access in! En de eerste trailer ziet er betoverend sterk uit. Kun je dat zo zeggen? Eigenlijk niet, we doen het toch.

In Wizard of Legend II reis je naar de Floating Lands waar wizards strijden om de macht van de Chalice of Immortality. Verwacht hectische gevechten met nieuwe en bekende Arcana, verbluffende 3D-graphics en talloze unieke uitdagingen dankzij procedurally generated dungeons. Met co-op magische actie en eindeloze replayability gaat deze roguelike je flink bezighouden. De volledige versie voegt meer biomes en vier-speler co-op toe, zodat je samen met vrienden deze chaos kunt bedwingen. Bekijk hieronder de trailer. Persoonlijke noot van mijzelf: het ziet er episch uit!

Vanaf 3 oktober kun je Wizard of Legend II Early Access checken op Steam. Wie ga jij meenemen in dit magische avontuur?

Bron: Humble Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wizard of Legend 2

Ontwikkelaar:

Dead Mage

Uitgever:

Humble Games

Release:

3 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord