Trailer: Humble Games kondigt Wizard of Legend 2 aan

-

Ontwikkelaar Dead Mage en uitgever Humble Games hebben Wizard of Legends 2 aangekondigd. De aankondigingstrailer laat ons direct de eerste gameplaybeelden zien.

Het is vijf jaar geleden dat Wizard of Legends uitkwam, dus ontwikkelaar Dead Mage vond dat het wel tijd is voor een vervolg. Dit is nu dus ook in de maak. Tovenaars van over de hele wereld proberen in Wizard of Legends 2 beproevingen te doorstaan om zo de kracht van de Chalice of Immortality te claimen. Dit is nog best een lastig karwijtje. De meeste tovenaars redden het niet om deze beproeving te halen. Alleen tovenaars die precies weten hoe ze de elementen van Arcana tot in de puntjes kunnen beheersen weten het uiteindelijk te schoppen tot Wizard of Legends. Dit tweede deel krijgt bovendien ook een nieuwe co-op modus waardoor je Wizard of Legends 2 samen met drie andere vrienden kunt spelen.

Het duurt waarschijnlijk nog even voordat Humble Games een releasedatum tevoorschijn tovert, want het is nog niet bekend wanneer Wizard of Legends 2 gaan verschijnen. Wel is bekend dat de game naar pc komt.

Bron: Humble Games
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wizard of Legend 2

Ontwikkelaar:

Dead Mage

Uitgever:

Humble Games

Release:

3 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord