Je hoeft Wizard of Legend 2 niet alleen te spelen

-

Verzamel je vrienden, want je hoeft sommige roguelikes helemaal niet alleen te spelen. Dankzij de The Triple-i Initiative showcase kregen we te zien hoe chaotisch de gameplay van Wizard of Legend 2 kan worden, als je met meerdere spelers de dungeons instapt.

Wizard of Legend 2 was al aangekondigd, maar waarom zou je de game niet promoten tijdens de nieuwe indie showcase? Jazeker, we kregen tijdens de The Triple-i Initiative nieuwe beelden te zien. Lukt het jou om als tovenaar de dungeons en trials te overleven? Mocht dat niet het geval zijn, geen nood. Er zijn namelijk verschillende tovenaars met allemaal hun eigen krachten. Hierdoor kun je niet alleen een favoriet uitkiezen, je kunt ook gewoon je vrienden uitnodigen. In de trailer zien we hoe chaotisch dit kan worden.

Wizard of Legend 2 heeft nog geen releasedatum, maar gaat sowieso voor de pc verschijnen.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wizard of Legend 2

Ontwikkelaar:

Dead Mage

Uitgever:

Humble Games

Release:

3 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord