Battlefield: Bad Company 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 5 maart 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bèta Bad Company 2 ook gewoon naar pc

De multiplayer bèta van Battlefield: Bad Company 2, die op dit moment aan de gang is op de PlayStation 3, zal ook gewoon op de pc verschijnen. Het was de bedoeling om deze dit jaar nog te lanceren, maar vanwege het enorme succes van de bèta op de PlayStation 3 heeft men ervoor gekozen om het feest door te schuiven naar begin volgend jaar.

We wanted to update you, and slow the flood of tweets, on questions surrounding the BFBC2 PC bèta being cancelled. I'll get right to it and say 'the BFBC2 PC bèta is not cancelled'.

Op onder andere Twitter verschenen er geruchten over de bèta voor de pc, die gecancelled zou zijn. Volgens Gordon Van Dyke van DICE is hier niets van waar en hebben ze gewoon wat meer tijd genomen om alles in goede banen te kunnen leiden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?