Check hier alle The Game Awards 2023 content

Battlefield: Bad Company 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 5 maart 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Datum bèta van Bad Company 2 bekend

Zojuist heeft website GameSpy aangegeven dat de bèta van Battlefield: Bad Company 2 een datum heeft gekregen. Digital Illusions kwam begin 2009 al met de bèta voor de PlayStation 3, maar PC gamers moesten nog wachten. De bèta van Battlefield:Bad Company 2 voor de PC loopt van 28 januari tot 25 februari, het is voor de fans nog heel even wachten dus!

Battlefield: Bad Company 2 wordt gereleased op 5 maart 2010 en zal beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?