Battlefield: Bad Company 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 5 maart 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Mijlpaal in Bad Company 2 bèta

Vergeet zinloos geweld. Ontwikkelaar DICE heeft een nieuw record gehaald. In de Battlefield: Bad Company 2 multiplayer bèta voor PlayStation 3 zijn namelijk al 45 miljoen kills behaald. Verder zijn er al meer dan 380.000 huizen verwoest, 1 miljoen headshots en 2 miljoen kills met een mes. Zinloze informatie, maar stiekem best leuk om te weten toch? De volledige game komt uit in maart 2010 voor zowel Xbox 360, PC en PlayStation 3.

Battlefield: Bad Company 2 gaat zich voor een groot deel ook focussen op de multiplayer. Volgens DICE zelf zal het een grote concurrent van Modern Warfare 2 worden. Hier nog wat gameplay beelden van deze bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?