Betover de slagvelden in Overwatch 2 seizoen 13

-

Het is tijd om de duistere krachten te omarmen in Overwatch 2 Seizoen 13: Spellbinder! Met magische skins, een angstaanjagend Halloween-event en een verrassende My Hero Academia crossover wordt dit seizoen griezeliger dan ooit. Althans, als we de nieuw verschenen seizoenstrailer op het YouTube-kanaal van Overwatch mogen geloven.

De ster van het seizoen is de Mythic Spellbinder Widowmaker-skin, die evolueert van toverleerling naar meesterheks. Speel in de nieuwe Junkenstein’s Laboratory-modus en vecht tegen vervloekte mutaties in hectische team deathmatches. Halloween-favorieten zoals Junkenstein’s Revenge keren terug, maar deze keer met nieuwe uitdagingen. Het seizoen heeft ook een crossover met My Hero Academia, waarin Tracer, Reaper en anderen in iconische anime-helden veranderen. Wil je alles vrijspelen? De Premium Battle Pass is je toverstok, met exclusieve skins zoals Bog Witch Ana en Necrotic Witch Junker Queen. Bekijk hieronder de kersverse seizoenstrailer:

Seizoen 13 is nu live. Dus uh, tijd om je favoriete held in een heksenoutfit te hijsen en de strijd aan te gaan zou ik zeggen.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

4 oktober 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord