Beyond Good & Evil keert terug met Anniversary Edition

-

Tijd om de verjaardag te vieren van een ware cultklassieker. Ubisoft is klaar om foto's te schieten met Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition!

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition is de ultieme manier om van de geliefde game te genieten. De wonderlijk vreemde wereld van Hillys is te verkennen in een 4K-resolutie met 60fps, mits jouw favoriete platform dat kan draaien. Verder kent de jarige job editie diverse QoL-features. Denk hierbij aan autosaves, cutscene-skip, volledige ondersteuning voor controller of toetsenbord & muis en cross-save op alle platforms. Daarnaast kent Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition ook nieuwe content. In de Speedrun-modus moet je vooral haast maken, terwijl je rustig in de Anniversary Gallery de ontwikkelingsgeschiedenis van de game kan bekijken. Tot slot bevat deze versie van Beyond Good & Evil een speurtocht. Je kunt meer over het verleden van protagonist Jade ontdekken, maar wellicht nóg belangrijker: het geeft een narratief voorzetje op Beyond Good & Evil 2.

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition is beschikbaar vanaf 25 juni voor vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

5 december 2003

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XB
PS2
GC
X360
PS3
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord