Films: Netflix werkt aan Beyond Good and Evil film

Geplaatst: 3 augustus 2020 13:52
-

Ubisoft blaast nieuw leven in de cultgame Beyond Good and Evil. De verfilming van de videogame is namelijk in ontwikkeling bij Netflix.

Niet alleen The Witcher heeft grootse plannen om hun horizon, nog meer, te verbreden via Netflix. In een exclusief artikel van The Hollywood Reporter is namelijk onthuld dat Ubisoft in samenwerking met Netflix werkt aan een filmadaptie van Beyond Good and Evil. Dit nieuws is vandaag door Netflix via een tweet bevestigd. De filmadaptie van de game vol piratenavonturen in de ruimte wordt geregisseerd door Rob Letterman, die ook de regisseur is van de verfilming van Detective Pikachu. Er wordt nog gezocht naar schrijvers voor de film en het project bevindt zich zodoende in een vroeg stadium. Veel details zijn er daarom niet, maar het is al wel bekend dat de verfilming een menging wordt van live-action met animatie.

Het is onbekend wanneer de filmadaptie van Beyond Good and Evil uitkomt. Hopelijk vergeet Ubisoft niet om ook nog moeite te steken in Beyond Good and Evil 2, waar we nu al een tijdje niks van hebben gehoord.

Bron: The Hollywood Reporter

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

5 december 2003

Reviewscore:

-

Platforms:

Pc, Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord