Leak: Verrassing! Hier is Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition

Geplaatst: 29 november 2023 12:45
Aangepast: 29 november 2023 19:00
-

De meest betrouwbare lekker in gameland is weer bezig geweest: de Microsoft Store onthulde Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition net wat te vroeg.

Echter, wat ditmaal opvalt is dat de game ook een tijdje speelbaar was via Ubisoft+. Een aantal spelers geven aan de game al gespeeld te hebben. Er werden zelfs gameplayvideo's opgenomen en gedeeld via YouTube, maar die zijn ondertussen neergehaald door Ubisoft. Wat kan je verwachten van Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition? Om te beginnen ontvangt het een grafische update: je kan straks optimaal Beyond Good & Evil bewonderen, dankzij een 4K-resolutie en 60fps. De audio en controls worden ook onder handen genomen, net zoals de auto-saves. Daarnaast wordt er een modus toegevoegd speciaal voor de speedrun-community. Tot slot ontvangen de achievements van de avonturengame een nodige update. Ben jij klaar om je camera weer op te pakken?

Voordat je het vraagt: nee, er is geen nieuw over Beyond Good & Evil 2.

Update: Ubisoft heeft gereageerd op het lek. De game was nog niet klaar om getoond te worden en staat op de planning voor vroeg 2024.

Beyond Good  Evil  20th Anniversary Edition1

De officiële aankondiging van Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten.

Bron: Microsoft Store
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

5 december 2003

Reviewscore:

-

Platforms:

Pc, Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord