Battlefield 2

  • Ontwikkelaar Digital Illusions
  • Eerste releasedatum 24 juni 2005
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Binnenkort bèta test voor Battlefield 2

Op het moment wordt er bij DICE hard gewerkt aan een open bèta voor de nieuwe 1.5 patch voor Battlefield 2. Deze bèta staat voor kerstmis gepland en zal voor iedereen beschikbaar zijn om uit te proberen.

Bij DICE hoopt men dat zoveel mogelijk mensen de bèta zullen downloaden en spelen. "Hoe meer gamers de game spelen, hoe meer feedback wij zullen ontvangen", aldus DICE. De ontwikkelaar laat zich nog niet uit over de inhoud van de nieuwe patch, maar er word wel gehint over betere servers en genoeg nieuwe content.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?