Ferrari Challenge Trofeo Pirelli

  • Ontwikkelaar Eutechnyx
  • Eerste releasedatum 4 juli 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Binnenkort scheuren in je Ferrari

De game waar menig liefhebber van het steigerende paard op zit te wachten heeft nu eindelijk een release datum gekregen. Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli is al meerdere keren uitgesteld, maar zal dan toch in juli verschijnen.

System 3, de ontwikkelaar van Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli, belooft ons een ultimate Ferrari experience, waar het mogelijk is met Ferrari's op Europese en Noord-Amerikaanse circuits te rijden. Ook kunnen we downloadbare content gaan verwachten in de toekomst, om de game extra fris te houden.

Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli zal verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?