Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Biomutant krijgt een update gebaseerd op feedback

Biomutant krijgt een update die onder andere de dialoog, de vertelling en moeilijkheidsgraad van de game aan gaat pakken.

De ontwikkelaar heeft nog geen releasedatum gegeven voor de update, maar liet al wel weten dat hij waarschijnlijk eerst naar de PC komt en later pas naar consoles. 'De update houdt onder andere een aantal bug fixes en veranderingen in die zijn gebaseerd op de feedback van de community. We werken momenteel aan de dialogen, vertel-instellingen, instellingen voor de moeilijkheidsgraad en verschillende video instellingen zoals de diepte en bewegingsonscherpte, loot, tuning van vijanden en het geluid en de gevechten'.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de update voor Biomutant.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?