Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Biomutant is de Game Trial van deze maand

Deze maand is Biomutant geheel gratis uit te proberen als Game Trial. Ditmaal kunnen zowel PlayStation 4- als PlayStation 5-bezitters aan de slag met deze actie-avonturengame.

Sony heeft sinds deze maand een nieuwe functie toegevoegd aan de PlayStation 5: Game Trials. Deze functie laat spelers kosteloos games uitproberen voor een beperkt aantal uur. De speeltijd gaat in vanaf het moment dat je de game download. Het gaat daarbij niet om een demoversie van de game, maar om de volledige game. De eerste twee games die waren toegevoegd aan de nieuwe functie zijn Death Stranding Director's Cut en Sackboy: A Big Adventure. Beide games zijn enkel beschikbaar voor PlayStation 5-bezitters. Sony voegt er nu nog een derde game aan toe, Biomutant, die ook speelbaar is op de PlayStation 4. Je kunt de game downloaden vanuit het Verenigd Koninkrijk of Canada en vijf uur lang de post-apocalyptische wereld ervaren van Biomutant. Lees hier de review van Biomutant om te lezen hoe ik zelf de game heb ervaren.

Biomutant is nu gratis uit te proberen tot 28 oktober. De Game Trials zijn helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland.

BRON Biomutant

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?