Biomutant komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series

Geplaatst: 9 juli 2022 14:30

THQ Nordic heeft via een trailer aangekondigd dat Biomutant dit jaar gaat verschijnen voor de PlayStation 5 en Xbox Series. Als je de game al in bezit hebt, dan is er ook nog goed nieuws.

In Biomutant speel je als een wasbeer in een kleurrijke post-apocalyptische wereld waarin je de World Eaters moet zien te verslaan. In onze review van Biomutant kun je lezen dat de hoge verwachtingen niet zijn waargemaakt. Dat weerhoudt THQ Nordic er niet van om de game opnieuw uit te brengen voor de Xbox Series en PlayStation 5. Deze versie van de game ondersteunt en 4K-resolutie en 60fps. Dankzij de nieuwe consoles kijk je ook niet lang meer naar de laadschermen. Wanneer je Biomutant al hebt gekocht voor de Xbox One of PlayStation 4 dan kun je deze gratis update naar de next-gen versie.

Biomutant verschijnt op 6 september voor de Xbox Series en PlayStation 5. De game is al te spelen via de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Biomutant

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

25 mei 2021

Ontwikkelaar

Experiment 101

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord