BioWare toont Dragon Age: The Veilguard in alle glorie

-

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kan je aan de slag met BioWare's nieuwe RPG. Check hier de bombastische launch trailer van Dragon Age: The Veilguard!

De launch trailer biedt een mix van gameplay en filmische beelden. Het moge duidelijk zijn dat Electronic Arts en BioWare zich opmaken voor een grootse launch. Het is nogal wat, die wereld van Dragon Age. Binnenkort wordt het lot van Thedas bezegeld en spelers moeten zich opmaken voor de confronatie tegen de darkspawn, demonen, vervloekte draken en nog veel meer. Ben jij klaar voor de strijd tegen de Elvengoden? Mocht je de game pre-orderen, dan ontvang je het cosmetische Blood Dragon-pantser voor alle drie de classes: Warrior, Mage en Rogue.

Meer te weten komen? Check dan hier alles wat je moet weten over Dragon Age: The Veilguard.

Dragon Age: The Veilguard is beschikbaar vanaf 31 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: EA / BioWare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: The Veilguard

Ontwikkelaar:

BioWare

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord