Bit: EA Sports FC 24-glitch zorgt voor oneerlijke wedstrijden

Geplaatst:

Een recent ontdekte glitch in EA Sports FC 24 zorgt voor oneerlijke wedstrijden. Dat blijkt uit verschillende beelden op social media.

EA Sports FC 24 verscheen eerder deze maand op verschillende platformen. Nu is er alleen een glitch door spelers ontdekt die de bal aan een speler vastplakt en ervoor zorgt dat de tegenstander hem niet kan afpakken. Deze 'Calf Dribble' zorgt voor veel woede onder fans, omdat spelers die deze glitch gebruiken online potjes verpesten en oneerlijk maken. EA heeft tegen VGC gezegd op de hoogte te zijn van de glitch en zijn bezig met een onderzoek.

EA Sports FC 24 is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series, pc en de Nintendo Switch. Lees hier Patricks EA Sports FC 24 review.

Bron: VGC

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord