Trailer: EA Sports FC 24 krijgt gratis EK update

Geplaatst:

EA Sports FC 24 krijgt een gratis update in het thema van het EK van 2024. Dit kondigde EA onlangs aan met een trailer voor de update.

De EK 2024 update komt uit voor EA Sports FC 24, EA Sports FC Mobile en EA Sports FC Online. Een specifieke datum geeft de uitgever voor nu nog niet, maar de update staat in ieder geval op de planning voor de zomer van 2024. Naast het aankondigden van de nieuwe update heeft EA nog een leuk nieuwtje voor spelers. Iedereen die voor 16 januari 2024 EA Sports FC 24 speelt krijgt namelijk vanaf 18 december een van de grote Europese sterren van het voetbal gratis als EA Sports FC Ultimate Team speler die je niet kunt ruilen.

Dit zijn de spelers die je kunt krijgen:

  • Jack Grealish - Engeland
  • Ousmane Dembélé - Frankrijk
  • Federico Chiesa - Italië
  • Florian Wirtz - Duitsland
  • Virgil Van Dijk - Nederland
  • Alvaro Morata - Spanje

De EA Sports FC 24 UEFA update staat dus op de planning voor de zomer van 2024 en is dan te spelen op de PlayStation 5, Xbox Series X en S, PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: YouTube EA

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord