Gameplay: Dit zijn de EA Sports FC 24 Ultimate Team details

Geplaatst:

Dat de mateloos populaire FIFA-game van EA niet langer FIFA heet, weten we inmiddels wel. Toch is er nog spanning, want hoe zit het met de welbekende Ultimate Team modus? Nou geen zorgen, want er zijn eindelijk details van de EA Sports FC 24 Ultimate Team Modus uit de doeken gedaan!

Een nieuwe voetbalgame van Electronic Arts zonder ruilkaartjes kan natuurlijk niet door de beugel, maar de franchise maakt nogal een verandering door dit jaar. De FIFA-licentie is namelijk opgezegd en FIFA gaat voortaan door het leven als EA Sports FC 24. Gelukkig keert het welbekende FIFA Ultimate Team, oftewel FUT, weer gewoon terug, maar niet zonder nieuwe features. Zo is het vanaf heden mogelijk om spelers te upgraden middels het Ultimate Team Evolutions-systeem. Door bepaalde doelstellingen te behalen, level je de spelers waardoor ze meegroeien met het seizoen.

Daar stopt het echter niet, in dit seizoen van Ultimate Team is het namelijk mogelijk om vrouwen toe te voegen aan jouw dreamteam. We zitten immers in 2023 en een dergelijk team zou inmiddels de standaard moeten zijn. Al deze spelers worden gewoon meegenomen in de standaard Ultimate Team packs zodat al jouw favoriete voetballers en voetbalsters verworven kunnen worden. Verder kunnen we meer aandacht aan de pack openings, meer detail in de chemie omtrent onderlinge playstyles en meer squadbuilding mogelijkheden verwachten.

EA Sports FC 24 verschijnt op 29 september 2023 voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One en pc. Wist je overigens dat Feyenoord-stadion "De Kuip" hoogstwaarschijnlijk in EA Sports FC 24 komt te verschijnen? Voor nog meer nieuws zit je bij ons aan het goede adres. Hier lees je namelijk al het EA Sports FC 24 nieuws!

Bron: Electronic Arts
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord