EA Sports FC

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

FIFA heet nu officieel EA SPORTS Football Club

FIFA bestaat officieel niet meer. De game-franchise heet vanaf nu EA SPORTS Football Club.

De laatste tijd zijn er heel wat geruchten rondom FIFA geweest. Het begon met een trademark dat EA had ingediend, dat erop duidde dat FIFA uit de winkels verdwijnt. Er werd een nieuwe naam gesuggereerd voor de bekende voetbalgameserie. EA en FIFA werkten al jaren met elkaar samen voor de succesvolle franchise, maar daar kwam uiteindelijk toch een einde aan. EA en FIFA gingen uit elkaar, wat uiteindelijk leidde tot een naamsverandering van FIFA. We hebben er even op moeten wachten, maar nu is eindelijk de officiële onthulling daar. FIFA heet nu officieel EA SPORTS Football Club, afgekort naar EA SPORTS FC. EA SPORTS FC is een nieuw onafhankelijk platform waar EA grote plannen mee heeft. Het bedrijf heeft hiervoor exclusieve partnerschappen met de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, de MLS en meer. Daarnaast blijven ook alle bekende gamemodi die we van FIFA kennen, behouden. Je kunt dus straks ook gewoon weer Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs en VOLTA Football gaan spelen.

In juli 2023 kunnen we EA SPORTS Football Club verwachten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?