Gerucht: Naamsverandering FIFA vindt binnenkort plaats

Geplaatst: 28 maart 2022 16:30

Komt er wellicht op korte termijn een einde aan de huidige FIFA-geruchtenmolen? De FIFA-serie zou volgens een respectabele journalist binnenkort van naam veranderen.

Vorig jaar dook er plotseling een gerucht op over de samenwerking tussen EA en FIFA. Het contract tussen de twee partijen loopt dit jaar af. Tevens zou er nog geen overeenstemming zijn over een verlenging van het contract. Net iets daarvoor had Electronic Arts een nieuw handelsmerk voor de naam 'EA Sports FC' aangevraagd, wat deed vermoeden dat FIFA daadwerkelijk uit de winkels zou verdwijnen. Die naamsverandering zou inderdaad moeten plaatsvinden en zelfs al binnenkort worden aangekondigd, volgens journalist Jeff Grubb. Hij zegt dat de naam van FIFA inderdaad wordt veranderd naar EA Sports FC, wat kort is voor 'EA Sports Football Club'. Grubb meldt dat het niet meer lang duurt voordat er een trailer wordt uitgebracht. We zouden dus al op de korte termijn afscheid moeten nemen van de FIFA-naam.

onbekend

Wat denk jij? Gaat FIFA inderdaad van naam veranderen, of heeft Jeff Grubb er geen kaas van gegeten? Laat het ons weten in een reactie.

Bron: Jeff Grubb via Grubbsnax
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord