Black Ops 6 Season 1 begint in november

-

Het komt van een bijzondere bron, maar we hebben een idee wanneer het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops 6 gaat losbarsten. In november begint de grind voor de felbegeerde prestige-ranks.

De bijzondere bron in kwestie is de Amerikaanse pizzaketen Little Caesars. Deze pizzabakkers hadden het genoegen om de samenwerking met Activision aan te gaan. Little Caesars kreeg de mogelijkheid om in-game beloningen uit te delen wanneer hongerige gamers wat lekkers bij ze kwamen halen. Dit is niet ongewoon overigens - games gaan vaak de samenwerking aan met diverse voedselbedrijven. Echter, Little Caesars is een beetje hun boekje te buiten gegaan, want ze hebben per ongeluk onthuld wanneer Season 1 van Call of Duty: Black Ops 6 van start gaat. Vanaf 14 november zou het eerste seizoen van de first-person shooter moeten beginnen en dit is redelijk in lijn met de lanceringen van de vorige Call of Duty-games. Inmiddels heeft Little Caesars de beschrijving aangepast naar "later dit jaar", maar scherpe CoD-fans hebben al screenshots gemaakt ter bewijs.

Ja, de release van Call of Duty: Black Ops 6 zorgt voor flink wat opschudding in gameland. Veel kleine nieuwtjes duiken op, zoals het gebrek aan een riot shield op launch, de diverse achievements die je kan behalen en natuurlijk de pre-load times (ja, je kan nu downloaden). Lees hier alles wat je moet weten over Call of Duty: Black Ops 6.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De shooter arriveert vanaf dag één op Game Pass Ultimate en Game Pass PC.

Bron: X
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord