Black Ops 6 vanaf dag één op Game Pass, maar niet voor Standard-leden

-

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Microsoft deelt daadwerkelijke marketing voor Call of Duty: Black Ops 6 op Game Pass. Echter, er zijn nog vragen over welke versie fans moeten aanschaffen.

Ja, want Game Pass hanteert tegenwoordige diverse versies. Je kan beginnen met Game Pass Core. Je krijgt dan toegang tot een goed gevulde bibliotheek aan games, plus je ontvangt de mogelijkheid om van de online multiplayer te genieten. De Game Pass Standard-variant is een upgrade op dit systeem. Je krijgt toegang tot nog meer games. Daarna arriveren we bij Game Pass PC en Game Pass Ultimate. Deze twee versies ontvangen felbegeerde games vanaf dag één. Dit wil dus eigenlijk zeggen dat je Call of Duty: Black Ops 6 alleen maar kunt spelen, wanneer je lid bent van één van deze twee abonnement-varianten. Het marketingmateriaal van Xbox geeft dit niet duidelijk aan, maar de Xbox homepagina is directer. Wanneer je Call of Duty: Black Ops 6 vanaf dag één wilt spelen via Game Pass, dan heb je een PC of Ultimate-abonnement nodig.

Check hier onze preview van Call of Duty: Black Ops 6.

Call of Duty: Black Ops 6 is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord