Blair Witch komt naar PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2019 19:27

Ontwikkelaar Bloober Team en uitgever Lionsgate hebben vandaag aangekondigd dat Blair Witch komende maand ook wordt uitgebracht op de PlayStation 4.

De horrorgame Blair Witch werd afgelopen augustus exclusief uitgebracht voor Microsoft's platformen, maar die exclusiviteit blijkt dus van redelijk korte duur. Nog geen half jaar later verschijnt de game namelijk ook op de console van concurrent Sony. Niet alleen wordt de game nu ook uitgegeven op een ander platform, deze versie wordt ook omschreven als een verbeterde variant. Zo kun je bijvoorbeeld je trouwe viervoeter Bullet customizen, zijn er nieuwe mobiele games toegevoegd en ontvang je wallpapers. Mocht je de game al voor de Xbox hebben aangeschaft, dan kun je deze "Good Boy Pack" los verkrijgen.

Blair Witch voor de PlayStation 4 komt op 3 december uit voor Sony's console. Mijn bevindingen van Blair Witch lees je terug in mijn review van de game.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blair Witch

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR

Releasedatum

30 augustus 2019

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord