Blasphemous 2 komt naar PS4 en Xbox One

-

Wil jij nou graag Blasphemous 2 spelen, maar heb je alleen maar een PS4 of Xbox One in de woonkamer liggen? Dan heeft Team17 een goed nieuwtje voor je.

De ontwikkeling van de PS4 en Xbox One-versie van Blasphemous 2 is namelijk begonnen. Deze twee consoles hoefden eerst niet te rekenen op de komst van de Metroidvania, maar via Twitter is er onthuld dat uitgever Team17 en ontwikkelaar The Game Kitchen toch begonnen zijn aan de ontwikkeling van de PS4- en Xbox One-versie. Echter, de game zal eerst lanceren op de oorspronkelijk aangekondigde platformen. De PS4- en Xbox-release gaat later dit jaar pas plaatsvinden.

Eerder deze week werd de releasedatum van Blasphemous 2 onthuld.

Blasphemous 2 is beschikbaar vanaf 24 augustus voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Ergens in de herfst komt de Metroidvania naar de PS4 en Xbox One.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blasphemous 2

Ontwikkelaar:

The Game Kitchen

Uitgever:

Team17

Release:

24 augustus 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord