Trailer: Releasedatum Blasphemous 2 onthuld

-

Heb jij trek in een snoeiharde metroidvania? Komt dat is eventjes goed uit, want de releasedatum van Blasphemous 2 is onthuld.

Naast de releasedatum krijgen we meer te horen over de inhoud van Blasphemous 2. Het verhaal houdt het lekker vaagjes. Een enorm kloppend hart in de lucht begint te bloeden en dat is zo te zien niet al te handig. Tijd om jezelf te verzetten tegen 'The Miracle'. Het is aan de speler om dit onbekende territorium te overwinnen. Je kunt gebruik maken van drie nieuwe wapens die je het leven een stuk makkelijker zouden moeten maken. We zien in ieder geval dat er in de trailer korte metten worden gemaakt met de gelovige tegenstanders van 'The Penitent One'.

Check hier de aankondigingstrailer van Blasphemous 2.

Blasphemous 2 is beschikbaar vanaf 24 augustus voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Blasphemous 2

Ontwikkelaar:

The Game Kitchen

Uitgever:

Team17

Release:

24 augustus 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord