Warcraft III: Reforged

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 januari 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Blizzard biedt excuses aan voor Warcraft 3: Reforged

De langverwachte Warcraft III Remaster werd helaas niet al te goed ontvangen. Blizzard biedt nu haar excuses aan voor Warcraft 3: Reforged.

Warcraft III: Reforged is inmiddels al een week uit en werd door fans niet goed ontvangen. Fans uitten vanaf de dag van de release hun ontevredenheid via verschillende kanalen. Zo bleken de in-game cutscenes niet zo goed te zijn als Blizzard deed blijken in de trailers en bevatte de game ook een aantal bugs en misten er een aantal features die de originele game wel had. In onze Review van Warcraft III: Reforged kreeg de game ook maar drie van de vijf sterren. In een blogbericht geeft Blizzard nu aan haar excuses aan te bieden. De studio vindt het spijtig dat sommige fans niet de positieve ervaring met de game hadden waar ze op hadden gehoopt en belooft binnenkort verbetering. Volgens Blizzard komt er later deze week een patch die verschillende bugs moet verhelpen en later ook de ontbrekende features terug te brengen naar de game. Over de in-game cutscenes geeft de ontwikkelaar aan dat deze niet aangepast worden. Volgens Blizzard is dit met opzet gedaan om niet te veel van het origineel af te wijken.

onbekend

Warcraft III: Reforged is momenteel te spelen op pc. Wanneer de volgende patch komt en wanneer de ontbrekende features aan de game worden toegevoegd, heeft Blizzard niet bekendgemaakt.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?