Bloodborne PSX is een demake van de bekende RPG

Geplaatst:
Aangepast: 18 januari 2021 12:23

Bloodborne PSX is een demake van de bekende, frustrerende slasher van Fromsoftware, gemaakt door ontwikkelaar Lilith Walther.

De afgelopen weken deelde Walther constant de vooruitgang van het ontwikkelen van een Bloodborne uit de jaren 90 via Twitter. De game ziet er wat geblokt en minder gedetailleerd uit dan we gewend zijn. Bloodborne PSX is nog een work-in-progress, maar de kern van de game zit er al goed in. In 420p versie dan wel. De 90's versie van Bloodborne is ontwikkeld met Unreal Engine, dus het is geen exacte kopie van games die twintig jaar geleden uitkwamen. Toch zijn de texturen geloofwaardig genoeg voor gamers die graag terug zouden willen naar die tijd.

Je kunt de vooruitgang van Bloodborne PSX bijhouden op het Twitter kanaal van Lilith Walther.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodborne

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 maart 2015

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord