Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Bloodstained: Ritual of the Night

  • Ontwikkelaar Artplay
  • Eerste releasedatum 18 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Bloodstained updates binnenkort beschikbaar

De langverwachte gratis update van Bloodstained: Ritual of the Night is binnenkort beschikbaar.

De update 'Zangetsu en Randomizer Mode' is vanaf 7 mei beschikbaar voor de meeste platformen, maar de Switch fans moeten nog even geduld hebben. Voor de Switch komt de update waarschijnlijk pas uit tegen het einde van mei of zelfs pas in het begin van juni. De uiteindelijke datum moet nog bekendgemaakt worden. Om Zangetsu vrij te spelen moet je de 'True Ending' einde behaald hebben met Miriam. In de 'Randomizer Mode', de naam zegt het al, kun je via acht verschillende instellingen het verhaal van de game 'randomizen'. Zo kun je elementen zoals het droppen van items en key items aanpassen, de hoeveelheid Save Rooms, en nog meer. Als je voor je gevoel klaar bent met het aanpassen van de verschillende elementen, kun je deze criteria voor 'jouw game' delen met andere gamers. Zo is er uiteindelijk voor ieder wat wils, met bijna oneindige mogelijkheden.

De update is verkrijgbaar vanaf 7 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Destructoid

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?