Trailer: Bloodstained: Ritual of the Night releasedatum aangekondigd

Geplaatst: 3 mei 2019 10:40

Na veel kritiek en uitstel is nu toch echt de releasedatum van Bloodstained: Ritual of the Night aangekondigd. De game verschijnt volgende maand.

Bloodstained: Ritual of the Night is de spirituele opvolger van de Castlevania-serie. De game begon in 2015 als Kickstarter-project, waar het een flink bedrag aan crowdfunding binnenhaalde. De game moest aanvankelijk in 2017 uitkomen, maar werd uitgesteld naar de zomer van 2019. De game was destijds volgens de ontwikkelaar kwalitatief niet goed genoeg, dus kon het beter uitgesteld worden. De eerste beelden die van de game getoond werden, kregen veel kritiek van fans. Volgens hen waren de graphics niet goed genoeg en zag de game eruit als een goedkope mobiele game. In de aankondigingstrailer hieronder kunnen we dan ook zien hoe ontwikkelaar Koji Igarashi laat zien hoezeer de game de afgelopen tijd verbeterd is. We zien een flinke verbetering in graphics tussen de oude "poop" versie en de nieuwe versie die volgende maand uitkomt.

Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt 18 juni op de PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en GOG. De game verschijnt 25 juni op de Nintendo Switch.

Bron: 505 Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodstained: Ritual of the Night

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 juni 2019

Ontwikkelaar

Artplay

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord