Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Bloodstained: Ritual of the Night

  • Ontwikkelaar Artplay
  • Eerste releasedatum 18 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt komende zomer

Bloodstained: Ritual of the Night heeft eindelijk een release window gekregen. In de zomer van 2019 moet de game in de schappen komen te liggen.

De bekendmaking werd tijdens de Nintendo Direct ondersteunt met een nieuwe trailer. De gotische side-scrolling RPG speelt zich af in het Engeland van de 19de eeuw. In de nieuwe trailer, die vooral bestaat uit gameplay beelden, is onder meer de terugkeer van Iga Vania te zien. In Bloodstained: Ritual of the Night kruip je in de huid van Miriam, wiens lichaam langzaam aan het kristalliseren is door een vloek van een alchemist. Om de wereld te redden en de vloek op te heffen, moet Miriam zich een weg vechten door het kasteel en degene die dit heeft veroorzaakt, Gebel, zien te verslaan.

Bloodstained: Ritual of the Night verschijnt komende zomer voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?