Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands 2 meer dan tweeëntwintig miljoen keer verkocht

Het gaat goed met de verkoopcijfers van Borderlands 2, zo laat Take-Two Interactive weten. Naar verluidt is de sci-fi first-person shooter-game wereldwijd al meer dan tweeëntwintig miljoen keer over de toonbank gegaan.

Hoewel de ogen steeds meer gericht zijn op het derde deel in de Bordelands-reeks, dat op 13 september uitkomt, laat het tweede deel nog steeds gezonde verkoopcijfers zien. Zo heeft Take-Two Interactive recent bekendgemaakt dat Borderlands 2 maar liefst tweeëntwintig miljoen keer is verkocht. In mei lagen de verkopen nog op twintig miljoen. Dit houdt in dat de game in de afgelopen drie maanden twee miljoen keer is verkocht. Het is mogelijk dat de gratis uitbreiding 'Commander Lilith and the Fight for Sanctuary' de verkoop van de game heeft gestimuleerd.

onbekend

Borderlands 2 gaat al een tijdje mee. De game kwam oorspronkelijk in 2012 uit.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?