Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Gearbox brengt Borderlands 2 DLC uit tijdens E3

Borderlands 3 is niet het enige waar Gearbox hard aan aan het werken is. Naar verluidt brengt Gearbox ook een nieuwe Borderlands 2 DLC uit tijdens de E3.

Borderlands 3 is natuurlijk de grote nieuwe game van Gearbox waar we met smart naar uitkijken, maar met Borderlands 2 zijn ze ook nog niet klaar. Gamesite PlayStation Lifestyle meldt namelijk dat een betrouwbare anonieme bron heeft verteld dat Borderlands 2 een nieuwe DLC gaat krijgen. Deze DLC gaat naar verluidt Commander Lilith and the Fight for Sanctuary heten en moet een brug slaan tussen het einde van Borderlands 2 en het begin van Borderlands 3. De DLC wordt volgens de bron ergens tijdens de E3 uitgebracht.

onbekend

Tijdens de E3 van 11 juni tot 14 juni leren we hopelijk meer over deze DLC.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?