Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Top 5: Beste Looter Shooters

Bram en Huub zijn er weer klaar voor en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Top 5! Vandaag nemen zij uitgebreid dit toffe subgenre van de shooters met jullie door!

"Looter shooters" is voor velen zeker geen onbekend begrip! Zeker nu niet, dankzij de recente release van Outriders! Helaas is niet elke game binnen dit genre even goed gelukt. Zo kampt Outriders zelf ook met een aantal problemen en zijn we de catastrofe genaamd Anthem ook zeker niet vergeten. Daarom vertellen deze hunks vandaag welke vijf looter shooters het spelen wel waard zijn!

Laat ons weten wat jouw favoriete looter shooter is! Vond je de video leuk? Een like achterlaten zou ons erg helpen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?