Bouw de Deku Tree(s) met de The Legend of Zelda LEGO set!

-

Jarenlang deed het gerucht zich de ronde, maar die geruchten zijn bij deze afgeknot. De The Legend of Zelda LEGO set is binnenkort een feit. De Deense speelgoedfabrikant gaat sterk van start met een twee-in-één Deku Tree set!

LEGO en Nintendo breiden de samenwerking verder uit door wederom een IP in blokjes te proppen. De welbekende cast uit The Legend of Zelda is het volgende slachtoffer dat geLEGOficeerd wordt. En niet met zomaar een set. Nee, nee, met een heuse twee-in-één Deku Tree set. De Deku Tree uit zowel The Legend of Zelda: Ocarina of Time als de Deku Tree uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild komen gebundeld in een doos met ruim 2.500 steentjes. Daarnaast zitten er minifigs van zowel Link als Zelda in de doos. Ook kan je met steentjes Koroks, Deku Babas, een Deku Sprout, Navi, een Skulltula en Hestu bouwen.

De The Legend of Zelda Deku Tree LEGO set verschijnt op 1 september in de winkels.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

12 mei 2023

Gameliner Awards:

Beste game van 2023

Reviewscore:

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord