Broken Roads heeft een nieuwe releasedatum

Geplaatst:

De nieuwe releasedatum van Broken Roads is bekend. De CRPG zou officieel in november 2023 verschijnen, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het gaat echter niet lang duren voordat je Australië kunt verkennen, want Broken Roads verschijnt al in april.

Het nieuws wordt via een trailer met ons gedeeld en daarin zien we direct nieuwe gameplaybeelden. Het binnenland van Australië is gevaarlijk en biedt meer dan genoeg quests om je bezig te houden. De game focust namelijk erg op het verhaal en daardoor krijgen wederom het belang van de vier filosofieën te zien. Jouw keuzes bepalen namelijk welke filosofie je personage aanhoudt. Hoewel je vrij de wereld kunt verkennen, is er gekozen om de combat te doen via het turn-based systeem. Hierbij moet je rekening houden met de action points die je hebt, voordat je de beurt geeft aan de vijand. Het zou geen RPG zijn als er geen uitgebreide skill tree aanwezig zou zijn en je gevonden voorwerpen niet bij een handelaar kon verkopen.

Broken Roads gaat op 10 april verschijnen voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles. De Nintendo Switch versie verschijnt op een latere datum.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broken Roads

Series

-

Uitgever

Versus Evil

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 april 2024

Ontwikkelaar

Drop Bear Bytes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord