Trailer: Broken Roads aangekondigd

Geplaatst:

Het CRPG-genre kreeg met Disco Elysium een gigantische boost en inspireert nu ook andere ontwikkelaars om het genre op te pakken. Drop Bear Bytes is zo'n ontwikkelaar, want ze hebben de game Broken Roads aangekondigd.

Dit keer geen post apocalyptische Amerika, want we reizen af naar Australië. In de trailer is dan ook het typische landschap te herkennen en lijkt de wereld met de hand getekend te zijn. Het wordt al gauw duidelijk dat de groep en de dialogen die je aanklikt een belangrijke rol gaan spelen voor het verhaal. Broken Roads kent dan ook een moraal kompas. Dit gaat invloed hebben op de personages, je dialogen en het verhaal. Naast de dialogen moet je ook het gevecht aangaan met andere groepen. Dit wordt gedaan via het turn-based gevechtssysteem. In totaal kun je met vijf personages het land verkennen. De sfeervolle trailer geeft een goed beeld van de game en is hieronder te bewonderen.

Broken Roads verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broken Roads

Series

-

Uitgever

Versus Evil

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 april 2024

Ontwikkelaar

Drop Bear Bytes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord