Trailer: Releasedatum van Broken Roads bekendgemaakt

Geplaatst:

Drop Bear Bytes heeft samen met Versus Evil de releasedatum van de CRPG Broken Roads bekendgemaakt. De aankondiging van Broken Roads vond vorig jaar al plaats.

Het nieuws werd gedeeld via trailer, maar daar zien we eigenlijk weinig nieuwe beelden van Broken Roads. Wat we wel weten van de game is dat Broken Roads een CRPG is die focust op een verhaal waarin je allerlei keuzes kunt maken. Daardoor zijn er vier filosofieën waaruit je telkens kunt kiezen en is er een moreel kompas. Daarnaast spelen ook het turn-based combat en het verkennen een grote rol. Het speelt zich namelijk af in een postapocalyptische setting, maar niet in Amerika. In Broken Roads mag je gaan rondrennen in Australië en de plekken die je tegenkomt zijn gebaseerd op echte locaties uit West-Australië. Doordat Broken Roads nu wordt uitgegeven door Versus Evil heeft Steve Escalante laten weten waarom ze die keuze hebben gemaakt.

“RPGs are deeply embedded into the Versus Evil DNA and Broken Roads is among the best we’ve seen. We are pumped to get ready to launch Broken Roads to the masses and are confident it will strike a chord with fans of Disco Elysium and Pillars of Eternity.''

Broken Roads verschijnt op 14 november voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Broken Roads

Series

-

Uitgever

Versus Evil

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 april 2024

Ontwikkelaar

Drop Bear Bytes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord