Brothers in Arms: Double Time

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Brothers in Arms voor de Wii is klaar

Gearbox producer Stephen Palmer heeft onlangs in een interview meegedeeld dat de game Brothers in Arms: Double Time al voor een tijdje af is.

De reden waarom de game nog niet is uitgebracht is omdat men wil wachten tot de release van Brothers in Arms: Hell's Highway en dus beide games gelijktijdig wil uitbrengen. Brothers in Arms: Hell's Highway verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Brothers in Arms: Double Time is een remake van de eerste twee delen uit deze serie en speelt zich af op D-Day en dagen erna tijdens de invasie in Normandië.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?