Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Bruce Springsteen Pack nu beschikbaar voor Guitar Hero: World Tour

Sinds vandaag kun je het Bruce Springsteen Pack voor Guitar Hero: World Tour downloaden. Het pakket bevat twee nummers (Born to Run en My Lucky Day) van de Amerikaanse rockzanger en is tijdelijk gratis te downloaden op Xbox Live Marketplace.

PlayStation 3- en Nintendo Wii-bezitters moeten iets langer wachten, doch zullen ook zij beide nummers ergens deze week kunnen downloaden. Geïnteresseerd? Wees er dan snel bij, want op dinsdag 5 februari verloopt de gratis aanbieding en wordt er een prijskaartje op de nummers geplakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?