Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Volledig Oasis-album voor GH: World Tour nu op Xbox Live

Xbox 360-bezitters kunnen vanaf vandaag het complete Oasis-album 'Dig Out Your Soul' downloaden voor Guitar Hero: World Tour. Het zevenste album van de Britse rockgroep bevat elf nummers en is in zijn geheel te downloaden voor 1520 Microsoft Points, omgerekend ongeveer achttien euro, op de Xbox Live Marketplace. Wie liever een eigen selectie maakt van de beschikbare nummers kan ze wederom apart downloaden voor 160 Microsoft Points per stuk.

We zetten alle nummers even op een rijtje:

- Bag It Up
- The Turning
- Waiting for the Rapture
- The Shock of the Lightning
- I'm Outta Time
- (Get Off Your) High Horse Lady
- Falling Down
- To Be Where There's Life
- Ain't Got Nothin'
- The Nature of Reality
- Soldier On

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?