Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Drie Guitar Hero: World Tour packs in februari

Ook in februari geeft Activision ons geen enkele reden om onze instrumenten vroegtijdig op te bergen. De uitgever gooit volgende maand namelijk wederom drie downloadbare pakketjes online voor de Xbox 360-, PlayStation 3- en Nintendo Wii-versie van de immens populaire muziekgame Guitar Hero: World Tour.

We zetten ze even op een rijtje:
- Drive van Incubus
- New Slang van The Shins
- Wonderwall van Ryan Adams

Wings Track Pack (19 februari)
- junior's Farm
- Hi Hi HI
- Jet

Bob Seger Track Pack (26 februari)
- Old Time Rock and Roll
- Her Strut
- Get Out of Denver (live versie)

Naar goede gewoonte wordt de standaard prijs gehanteerd. Voor de complete pakketjes bètaal je dus 440 Microsoft Points op Xbox Live of €5,99 in de PlayStation Store. Het is eveneens mogelijk om alle nummers apart aan te schaffen voor 160 Microsoft Points op de Xbox 360, voor €1,99 in de PlayStation Store of 200 Wii Points op de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?