Check hier alle The Triple-i Initiative content

Bungie en Activision worden partners voor tien jaar

Geplaatst: 30 april 2010 14:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De afgelopen weken is Activision slecht in het nieuws vanwege de Infiniy Ward-soap.

Helemaal uit het niets kwam gisteren het bericht dat ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision een samenwerking van tien jaar hebben getekend. De onderhandelingen zijn de afgelopen maanden geruisloos gegaan en hebben zojuist resultaat gehad, aldus Bungie-president Harold Ryan.

Bungie wil samen met Activision aan een nieuwe titel werken. Waarschijnlijk horen wij op de E3 meer over de plannen van Bungie.

Bungie is ondermeer verantwoordelijk voor het succes van Microsoft's topper de Halo-franchise.

Als het aan Microsoft ligt blijft Bungie exclusief games ontwikkelen voor de Xbox 360. Dit is iets wat ons zeer onwaarschijnlijk lijkt, omdat Activision ook games wilt uitbrengen voor andere platforms, waaronder de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer