Buurtverhalen in de Sims 4 krijgt een grote update

Geplaatst:

De tijd van het saaie leven in De Sims 4 is voorbij. De game heeft namelijk een grote update gehad waardoor NPC's een realistischer leven gaan leiden, compleet met baby's, carrière switches en verdrietige ongelukken.

In de gratis update van De Sims 4 werd de tweede stap in het project Buurtverhalen gedaan. Dit project is bedoeld om de wereld levendiger aan te laten voelen. Vorig jaar augustus werd al aangekondigd dat de NPC's een update zouden krijgen. Daarna werden er telefoontjes toegevoegd, waarin vrienden van je Sims vroegen of ze een nieuwe baan moesten nemen of moesten proberen voor gezinsuitbreiding te zorgen. Met deze nieuwe update gaan alle NPC's, of buurSims zoals ze nu worden genoemd, volledig hun gang. Tot op zekere hoogte.Je kunt het systeem volledig naar jouw wensen aanpassen en zelfs per huishouden aangeven wat wel en niet mag. Ze kunnen onder andere kinderen of dieren adopteren, van baan veranderen, met pensioen gaan en zelfs door ongelukken om het leven komen. Als je dit allemaal niet wil, kun je het systeem uit zetten of een paar opties selecteren. Je kunt alle gebeurtenissen in de wereld makkelijk in de gaten houden door op je brievenbus te klikken.

onbekend

De nieuwe Buurtverhalen is nu beschikbaar in De Sims 4 door je game te updaten. Naast de buurtverhalen zijn er in de update ook verschillende nieuwe scenario's toegevoegd aan de game.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord