Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4: Modern Warfare nu backwards compatible op Xbox One

Call of Duty-fans hebben een goede reden om de Xbox One op te starten. Middels Twitter werd bekendgemaakt dat Call of Duty 4: Modern Warfare nu via backwards compatibility te spelen is op de console.

Mensen die het origineel nog hebben liggen kunnen meteen aan de slag met de game, maar mensen die hem nog niet bezitten hebben ook geluk. Dankzij de voorjaarssale op het moment kost deze je slechts €16,99. De titel wordt nog eens 2 euro goedkoper wanneer je in het bezit bent van een Xbox Live Gold-abonnement.

onbekend

Ga jij op een nostalgie-trip naar 2007?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?