Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered - Multiplayer Trailer

Activision heeft een multiplayertrailer van Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered uitgebracht. In de trailer is te zien dat de game grafisch is verbeterd en dat de multiplayer nog net zo goed is als negen jaar geleden.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt 4 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Legacy en Digital Deluxe Edition van de game bevatten een downloadcode voor Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. De HD-remake wordt bij de lancering geleverd met tien multiplayermaps en in december zijn de overige zes maps gratis te downloaden.

BRON Activision

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?