Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered bevat alle multiplayermaps

De Remastered-versie van Call of Duty 4: Modern Warfare zou oorspronkelijk maar tien multiplayermaps bevatten, maar Activison heeft dit aangepast. De game wordt nu geleverd met alle zestien multiplayermaps.

Tijdens de lancering zal Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered tien multiplayermaps bevatten. De overige zes maps zijn in december gratis te downloaden. De klassieke game zit standaard bij de Legacy Edition en Digital Deluxe Edition van Call of Duty: Infinite Warfare. Activision heeft naast het nieuws over de multiplayermaps ook een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven en deze tonen de maps Crash, Backlot en Overgrown.

Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt 4 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?